Hlavní obsah

Filmový Hurvínek má trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Už 31. srpna vstoupí do kin film Hurvínek a kouzelné muzeum. Tvůrci nyní vypustili do světa trailer.

HurvínekVideo: Cinemart

 
Článek

Populární postavičky namluvili nedávno zesnulá Helena Štáchová, Martin Dejdar, Petr Rychlý, Ota Jirák, Vilém Udatný a Jiří Lábus.

„Jsem vděčný osudu, že Helenka stihla namluvit všechny dialogy Máničky i paní Kateřiny,“ řekl hlavní režisér Martin Kotík.

„I když finální podobu svých postav ani celého filmu již nestihla vidět, věřím, že by byla spokojená, protože od počátku celému projektu fandila a podporovala nás.“

Foto: Cinemart

Animovaný příběh pro celou rodinu vznikal více než sedm let pod vedením producenta a hlavního režiséra Martina Kotíka a výtvarníka Martina Zahradníka. Pracoval na něm tým scenáristů, animátorů a trikařů z různých evropských zemí. Snímek je natočen ve 3D.

„Na jedné straně jsem šťastný, že se nám celý ten běh na hodně dlouhou trať podařilo dotáhnout až do cíle a na druhé straně jsem plný očekávání. Ale věřím, že našeho Hurvínka přijmou všichni diváci, ti, kteří s ním vyrůstali, stále vyrůstají, i ti, kteří ho díky filmu teprve poznají,“ věří Martin Kotík.

Foto: Cinemart

Hurvínek a kouzelné muzeum

V novém filmu pracuje Pan Spejbl jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a podaří se mu proniknout do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám