Hlavní obsah

Gipsy.cz mají klip o fenoménu doby

Právo, kul, jaš

Takzvané hejtování je fenoménem dnešní internetové doby. Pro skupinu Gipsy.cz a jejího zpěváka Radoslava Bangu se stalo námětem pro písničku i videoklip Hater, které nyní představují. Jejich koncept byl postaven na reálných zkušenostech zainteresovaných, tedy Bangy, Lukáše Pavláska i Marie Doleželové, kteří v klipu hrají.

Klip k písni HaterVideo: Gipsy.cz

 
Článek

„Když jsem psal text, použil jsem reálné úryvky z komentářů typických haterů. Výsledek je sice komický, ale zároveň chce ukázat, že hejtování je nebezpečným fenoménem dnešní doby,“ řekl Banga.

Děj videoklipu se odehrává v Psychiatrické léčebně v Bohnicích v Praze. „Chtěli jsme, aby prostředí bylo autentické. Já vystupuji v klipu jako terapeut Dalibor Šťastný, Lukáš Pavlásek sehrál roli hatera Evžena Báječného, který se právě rozhodl podstoupit terapii. Je tedy logické, že se natáčelo přímo v Bohnicích,“ vysvětluje zpěvák.

Cílem videoklipu je ukázat na problematiku hejtování na internetu. Ta se totiž už dávno netýká jen herců, zpěváků, politiků nebo sportovců, leč vstupuje do života dalších lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám