Hlavní obsah

Mezi ploty se Slováky. No Name, Richard Müller či Katarzia

Novinky, Stanislav Dvořák

Silnou slovenskou účastí vyniká festival Mezi ploty, který proběhne o víkendu v pražských Bohnicích. Hlavní slovenskou hvězdou celého festivalu je Richard Müller, přijedou také No Name a zpěvačka Katarzia.

Foto: Mezi ploty

No Name

Článek

Legendární Richard Müller, který se proslavil hity jako Po schodoch, Nebude to ľahké či Štěstí je krásná věc, nabídne jak klasiku, tak i čerstvé album 55, které mělo skvělé recenze. Melancholická deska loni vynikala skvělými texty i chytlavostí melodií.

V neděli zahrají ve festivalovém Central parku velmi populární pop-rockoví No Name, kteří měli loni také novinku - album S láskou. Na Alternativní hudební scéně můžete vidět nitranskou rodačku Katarínu Kubošiovou alias Katarziu, o které někteří recenzenti mluví jako o „slovenské Björk“. Můžete se těšit i na skladby z posledního alba Agnostika, na kterém se zpěvačka od folku posouvá k elektronice a rapu.

Foto: Universal

Richard Müller

Dále zahrají Tomáš Klus, Lenka Dusilová a Baromantika, Aneta Langerová, Xindl X, PSH, Sto zvířat, Mňága a žďorp, Michal Pavlíček a Monika Načeva, Květy, U-Prag, Timudej, Precedens, Sunflower Caravan nebo multižánrová Vladivojna.

Na Street Art Zone vystoupí Skyline, Mydy Rabycad, Cocotte Minute, Pio Squad, Krucipüsk, Circus Brothers, Artmosphere, Loco Loco, Prague Conspiracy, The Complication i beatboxer En.dru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám