Hlavní obsah

Richard Müller, Klus, Dusilová i divadlo Sklep budou Mezi ploty

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už 25 let existence slaví festival Mezi ploty, který je spojen s pražskými Bohnicemi. Richard Müller, Tomáš Klus, Xindl X, divadlo Sklep a mnozí další to přijdou oslavit 27. a 28. května.

Foto: Universal

Richard Müller

Článek

V areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice se letos předvedou desítky zpěváků, skupin a souborů. Hlavní scéna zvaná Central Park nabídne hvězdy, jako je Richard Müller, Tomáš Klus, Lenka Dusilová a Baromantika, Aneta Langerová, Xindl X, No Name, rappeři PSH, Sto zvířat, Mňága a žďorp či Michal Pavlíček a Monika Načeva.

Alternativní zóna je zaměřena na vše mimo rockový a popový mainstream. Experimentálnější pódium ovládnou brněnské Květy, slovenská písničkářka Katarzia nebo kapely U-Prag, Timudej, Precedens a Sunflower Caravan nebo multižánrová Vladivojna.

Foto: Barbora Hrdá

Vladivojna LaChia je žena mnoha hudebních i uměleckých tváří.

Na Street Art Zone zahrají Skyline, Mydy Rabycad, Cocotte Minute, Pio Squad, Krucipüsk, Circus Brothers, Artmosphere, Loco Loco, Prague Conspiracy, The Complication i beatboxer En.dru.

Foto: Warner Music

Michal Pavlíček

Akce Mezi ploty dává tradičně prostor také divadlu. Vedle Sklepa se předvedou  také Divadlo v Dlouhé, protagonisté pořadu Na stojáka a řada dalších.

Hlavní program doprovodí různé výtvarné a pohybové workshopy, autorská čtení a otevřená scéna pro začínající umělce. Pro děti jsou připraveny interaktivní hry.

Vstupenky jsou do 26. května v předprodejní síti Ticketstream za 290 korun (jednodenní) a 490 korun (celý víkend). Děti do šesti let mají vstup zdarma – stejně jako držitelé průkazů ZTT / ZTP P. Děti do 15 let na místě platí 150 Kč. Všechny podrobnosti najdete na meziploty.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám