Hlavní obsah

Kanadští rockeři Billy Talent vystoupí v Praze i v Olomouci

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadští Billy Talent budou nejen 1. srpna v Olomouci, jak už bylo oznámeno, ale také 3. srpna na dvoře pivovaru Staropramen v Praze.

Foto: Supraphon

Billy Talent

Článek

„Billy Talent už dvakrát nadchli fanoušky na Rock for People, a jsme rádi, že je letos v létě můžeme opět představit i v metropoli,” sdělil Michal Thomes z agentury Ameba, která v rámci cyklu koncertů Rock for People Presents Billy Talent do Prahy přiveze. „Tihle kanadští chlapíci si našli k českým fanouškům velmi srdečný vztah, což platí i obráceně. A jak lépe takové přátelství oslavit než uprostřed léta na nádvoří slavného smíchovského pivovaru?”

Billy Talent se například minulý rok představili v Praze na festivalu Aerodrom. Existují už od roku 1993, původně pod jménem Pezz, ale prorazit z undergroundu do celého světa jim trvalo dekádu. Teprve s deskami Billy Talent (2003) a Billy Talent II (2006) se rozhýbaly ledy. Následovala alba jako Billy Talent III (2009) a Dead Silence (2012). V roce 2016 vyšla aktuální deska Afraid oh Heights. Vstupenky na koncert v ceně 790 Kč jsou v prodeji na GoOut.cz.

Foto: Petr Horník, Právo

Billy Talent na Aerodrome

V rámci série Rock for People Presents v září vystoupí v Praze a Brně také jihoafrická parta Seether.

Od 4. do 6. července 2017 proběhne 23. ročník festivalu Rock for People. Aktuální edice celofestivalových pasů je v prodeji za cenu 2000 Kč. Přijedou třeba Die Antwoord, Evanescence, Foster The People, Cage The Elephant, Three Days Grace, The Boody Beetroots LIVE, Dub FX, Marmozets, Slaves, Deez Nuts, Comeback Kid, Kraftklub, a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám