Hlavní obsah

Film Rychle a zběsile přinese zvrat

Právo, Jiří Štraub

Osmý díl série Rychle a zběsile opět slibuje akci, adrenalin, napětí, rychlá luxusní auta, krásné ženy a také střídání exotických lokací. Snímek bude v našich kinech uveden 13. dubna.

Trailer k filmu Rychle a zběsile 8

 
Článek

Fanoušky série zdrtila v roce 2013 tragická zpráva o smrti Paula Walkera, představitele jedné z klíčových postav, Briana O’Connera. Sedmý díl, uvedený do kin v roce 2015, se kvůli tomu musel dotáčet za pomoci dublérů.

O osmém pokračování se už v roce 2015 rozhovořil producent a herec Vin Diesel, který ve filmech ztvárňuje další důležitou postavu, Dominika Toretta.

„Paul říkával, že osmička je zaručená,“ řekl Diesel televizní stanici MTV. „Je to, jako kdyby vám něco garantoval vlastní bratr. Musíte se ujistit, že to tak opravdu bude. Takže jestli osmička byla zaručená, dostanete ji. Rychle a zběsile 7 bylo pro Paula. Osmý díl je od Paula.“

Ve stejném roce potvrdil herec Dwayne „The Rock“ Johnson, že se zúčastní natáčení pokračování. Vznik osmého dílu i bez zesnulého Walkera se zdál pravděpodobný již tehdy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Aktéři filmu Rychle a zběsile 8 dorazili na premiéru v BerlíněVideo: Reuters

Děj nadcházejícího dílu bude velmi překvapivý. Dominic Toretto totiž kvůli tajemné ženě (Charlize Theronová) zradí své nejbližší a hlavní hrdinové budou bojovat proti němu.

Vin Diesel řekl v rozhovoru pro Entertainment Weekly. „Mluvili jsme o tom. Teď nastal čas to rozjet. Samozřejmě jsem se obával toho, že sejdu na temnou cestu. V některých ohledech jsme ale neměli důvod k pokračování, jestliže bychom nezměnili naše postavy a víru fanoušků ságy,“ vysvětlil.

Rychle vydělaná miliarda

Je otázkou, jestli osmé pokračování komerčně překoná svého předchůdce. Sedmá část se zařadila do žebříčku filmů, které nejrychleji vydělaly celosvětově miliardu dolarů. Měla také největší rozpočet z celé série, podle serveru www.the-numbers.com 190 miliónů dolarů.

Vzhledem k její úspěšnosti a k tomu, že každá část byla dražší než předchozí, můžeme předpokládat, že osmý díl bude stát ještě více. A tomu, že se bude jednat o velkolepou podívanou, nasvědčují i zveřejněné trailery.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám