Hlavní obsah

Vrací se série Fargo. S Ewanem McGregorem v hlavní roli

Novinky, Stanislav Dvořák

V dubnu se vrátí na obrazovky kriminální minisérie Fargo, jež volně vychází z klasického filmu bratří Coenů. Začala už v roce 2014 a hned posbírala několik Emmy, Zlatých glóbů a cen amerických televizních kritiků.

Upoutávka na třetí sérii FargaVideo: FX

 
Článek

Hlavní role měli na začátku Martin Freeman, Billy Bob Thornton, Allison Tolmanová, Colin Hanks, Jesse Plemons nebo Ted Danson. V nové sérii ale září hlavně Ewan McGregor, známý z Trainspottingu a mnoha dalších filmů.

Hraje dvě role - Emmita Stussyho a jeho bratra Raye Stussyho. Jejich dlouhodobá rivalita vyústí jednoho dne ve vraždu, kterou bude muset řešit nová šerifka (Carrie Coonová). Ray a jeho přítelkyně se totiž rozhodnou, že jim bratr stojí v cestě a naplánují zločin.

Seriál se odehrává na ledových pláních Minnesoty a drží se klasického coenovského stylu, který spojuje černý humor, násilí a nejrůznější podivínské postavičky. Hlavním tvůrcem a režisérem Farga je Noah Hawley. Joel and Ethan Coenové mají funkci výkonných producentů, ale samotný příběh nepíšou. Třetí řada Farga má v Americe premiéru 19. dubna.

Reklama

Výběr článků

Načítám