Hlavní obsah

Miro Žbirka hlásí turné

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Miro Žbirka má za sebou náročný rok, který si na svém konci vybral daň v podobě těžkého zápalu plic a následné hospitalizace.

Foto: Milan Malíček, Právo

Miro Žbirka nepřestává myslet na své fanoušky.

Článek

Z nejhoršího je už venku, ale stále má nařízený klid. Na radu plicních odborníků stráví značnou část rekonvalescence ve Vysokých Tatrách. Přesto nepřestává myslet na své fanoušky.

„Chtěl bych poděkovat fanouškům za podporu na všech sociálních sítích i v dopisech a mailech. Moc mi pomáhali, posílali energii a přáli uzdravení. Stále na tom pracuju, ale musím ještě odpočívat. Mám tak dost času přemýšlet o tom, jak jim cosi vrátit. Něco se již rýsuje, a jak se znám, nebude toho málo,“ vzkazuje Miro Žbirka.

To, co se rýsuje, jsou přípravy na letošní Vánoční Symphonic Tour 2017. Před šesti lety Žbirka absolvoval Symphonic Tour, na níž byly téměř všechny koncerty vyprodány. Nyní by navíc rád zavítal do měst, která se na seznam posledního turné nedostala.

Momentálně jsou zatím na konec roku naplánovány koncerty v Brně (9. 12.), Plzni (11. 12.), Bratislavě (13. 12.) a Pardubicích (15. 12.).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám