Hlavní obsah

Filmové premiéry: Miluji tě modře, Zakladatel, Spojenci, Pyroman, Viva a další

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin jde česká romantická komedie Miluji tě modře. O tom, jak vznikla síť rychlého občerstvení McDonald´s, je film Zakladatel. Brad Pitt je hrdinou válečného dramatu Spojenci. Na události snímku Resident Evil: Odveta navazuje Resident Evil: Poslední kapitola. Pyroman je psychologický thriller inspirovaný skutečným případem v Norsku. Viva zase citlivý příběh o hledání vlastní identity a touze po rodině. Psí poslání vypráví cituplný příběh jednoho věrného psa.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 3. týden

Článek

Miluji tě modře

Trailer k filmu Miluji tě modřeVideo: Bioscop

Romantická komedie o zamilovaném malíři, dívce z výlohy a žárlivém vrhači nožů. Třicetiletý David stále žije s matkou, posedlou jógou, nemá žádnou přítelkyni a nedaří se mu ani skvělý výtvarný projekt. A náhle uvidí ve výloze luxusního pražského klenotnictví krásnou aranžérku Terezu a jeho život je vzhůru nohama.

Miluji tě modře, ČR 2017, romantická komedie, 90 min., režie: Miloslav Šmídmajer, hrají: Václav Jílek, Denisa nesvačilová, Taťjana Medvecká, Rostislav Novák ml. a další.

Zakladatel

Trailer k filmu ZakladatelVideo: Forum Film CZ

Skutečný příběh muže, který byl ztělesněním amerického snu a vybudoval nejznámější síť rychlého občerstvení na světě. Od chvíle, kdy se jako neúspěšný obchodní cestující setkal s bratry McDonaldovými, se začala psát historie impéria, do kterého dnes patří 35 000 poboček po světě.

Zakladatel, USA 2016, životopisný, 115 min., režie: John Lee Hancock, hrají: Michael Keaton, Nick Offerman, John Carroll Lynch a další.

Spojenci

Trailer k filmu SpojenciVideo: CinemArt CZ

Zuří II. světová válka a Max Vatan seskakuje padákem do dun marocké pouště s cílem zabít v Casablance německého velvyslance. Setkává se s Francouzkou Marianne, která má v úkolu hrát roli jeho manželky. Předstírání manželské intimity a zamilovanosti postupně přeroste v opravdovou vášeň...

Spojenci, VB/ USA 2016, drama, 124 min., režie: Robert Zemckis, hrají: Brad Pitt, Marion Cotillardová, Jared Harris a další.

Rezident Evil: Poslední kapitola

Trailer k filmu Resident Evil Poslední kapitolaVideo: Falcon

Alice jako jediná přežije klíčový střet s nemrtvými, který měl rozhodnout o osudu lidstva. Nyní se musí vrátit tam, kde celá katastrofa začala - do podzemního komplexu Hive v Raccoon City, kde společnost Umbrella Corporation hromadí síly a chystá finální útok proti posledním hrstkám lidí, kterým se apokalypsu podařilo přežít.

Rezident Evil: Poslední kapitola, Německo/ Austrálie/ Kanada/ Francie, 2016, akční sci-fi horor, 107 min., režie: Paul W. S. Anderson, hrají: Milla Jovovichová, Iain Glenn, Ali Larter a další.

Pyroman

Trailer k filmu PyromanVideo: Film Europe

Rok 1978. Kolem vesnice na jihu Norska začínají hořet lesy i opuštěné stavby. Devatenáctiletý syn náčelníka hasičů se marně snaží zapadnout do komunity i do pracovního kolektivu. Toulá se po lesích s kanystrem benzínu a sirkami, a požár je pro něj jedinou událostí, kdy se cítí sebejistý.

Pyroman, Norsko 2016, drama 96 min., režie: Erik Skjoldbaerg, hrají: Agnes Kittelsen, Henrik Rafaelsen, Trond Nilssen a další.

Viva

Trailer k filmu VivaVideo: Artcam

Mladý Jesus pracuje jako kadeřník v nočním travesty klubu v Havaně a sní o tom, že se stane hvězdou. Díky učiteli se mu podaří udělat konkurz a dostane první šanci na pódiu, pak se ale zjeví jeho léta nepřítomný otec - bývalý boxer, dnes agresivní alkoholik - a všechny Jesusovy naděje zmaří. Jen pozvolna nacházejí otec a syn vhled do světa toho druhého.

Viva, Irsko/ Kuba 2015, drama, 100 min., režie: Paddy Breathnach, hrají: Héctor Medina, Jorge Perugorría a další.

Psí poslání

Trailer k filmu Psí posláníVideo: Freeman Ent.

Překvapivý příběh jednoho věrného psa, který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Hlas neúnavného psa diváka zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře.

Psí poslání, USA 2017, rodinná komedie, 100 min., režie: Lasse Hallström, hrají: Brit Robertsonová, Dennis Quaid, Josh Gad a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám