Hlavní obsah

Nová DVD: Božská Florence, Hledá se Dory, Můj kamarád drak a Oko v oblacích

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází mimo jiné Božská Florence s Meryl Streepovou v titulní roli. Děti přivítají své oblíbené i nové postavičky ve filmu Hledá se Dory. Robert Redford hraje ve filmu Můj kamarád drak a Helen Mirrenová ve válečném dramatu Oko v oblacích.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 2. týden

Článek

Božská Florence

Nová DVD

Meryl Streepová hraje závratně bohatou ženu, jejímž jediným snem je zpívat. Bohužel její hudební nadání a hlas jsou jednoznačně příšerné. Když se v roce 1944 rozhodne uspořádat velkolepý koncert v Carnegie Hall, její manžel a manažer Hugh Grant, který ji láskyplně chránil před krutou pravdou o jejím talentu, čelí obtížné výzvě...

Božská Florence, USA 2016, drama/ komedie, 110 min., režie: Stephen Frears, hrají: meryl Streepová, Hugh Grant, Simon Helberg a další.

Hledá se Dory

Nová DVD

Dory z filmu Hledá se Nemo si žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem, ale pak si najednou vzpomene, že kdysi a kdesi ztratila své rodiče. Všichni tři se vydají na cestu napříč oceánem, až do Mořského akvária v Kalifornii. Tam dojdou k poznání, že své blízké máme nejraději kvůli jejich nedostatkům.

Hledá se Dory, USA 2016, animovaný, 103 min., režie: Andrew Staton, v českém znění: Barbora Munzarová, Ivan Trojan, Jaromír Meduna, Anna Brousková a další.

Můj kamarád drak

Nová DVD

Robert Redford hraje starého řezbáře, který udivuje děti ze sousedství pohádkami o divokém drakovi. Pro jeho dceru Grace jsou to jen historky… dokud nepotká záhadného desetiletého malého Peta, který tvrdí, že žije v lesích s obřím zeleným drakem jménem Elliot. Za pomoci jedenáctileté Natalie, jejíž otec Jack vlastní místní pilu, se Grace vydává zjistit, odkud se Pete vzal, kam patří a zda jeho drak existuje.

Můj kamarád drak, USA 2016, rodinný, 103 min., režie: David Lowery, hrají: Karl Urban, Bryce Dallas Howard, Robert Redford a další.

Oko v oblacích

Nová DVD

Plukovnice britské armády Katherine Powell velí mezinárodní misi s cílem zajmout v Keni nebezpečné teroristy. Když však zjistí, že plánují sebevražedný útok, účel mise se rázem změní ze „zajmout" na „zabít". Na místo jsou povoláni američtí piloti s drony, ale ve chvíli, kdy se na bitevním poli objeví devítiletá dívka, se u pilota Steva Wattse dostaví krize svědomí...

Oko v oblacích, Velká Británie 2015, válečný, 102 min., režie: Gavin Hood, hrají: Helen Mirrenová, Aaron Paul, Alan Rickman a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám