Hlavní obsah

Filmové premiéry: Manžel na hodinu, Zpívej, Collateral Beauty: Druhá šance a Špinavej kšeft

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední českou distribuční premiérou je Manžel na hodinu, volné pokračování komedie Hodinový manžel. Tvůrci Mimoňů a Tajného života mazlíčků nabízejí animovaný muzikál Zpívej. Will Smith hraje hlavní roli v dramatu Collateral Beauty: Druhá šance a Roman Duris v komedii Špinavej kšeft.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 50. týden

Článek

Manžel na hodinu

Trailer k filmu Manžel na hodinuVideo: Bohemia Motion Pictures

Milanův vztah k doktorce Elišce se slibně vyvíjí, a když se jí už konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý s Jankou, s níž se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě toho je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří...

Manžel na hodinu, ČR 2016, komedie, 104 min., režie: Tomáš Svoboda, hrají: Bolek Polívka, David Novotný, Eva Holubová a další.

Zpívej

Trailer k filmu ZpívejVideo: CinemArt CZ

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po otci. Všechno vsadí na talentovou pěveckou soutěž, která by možná nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž zaplavila město.

Zpívej, USA 2016, animovaný muzikál, 110 min., režie: Garth Jennings, účinkují v českém znění Ewa Farna a další.

Collateral Beauty: Druhá šance

Upoutávka na film Collateral Beauty: Druhá šanceVideo: Freeman Entertainment Czech Republic

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem.

Collateral Beauty: Druhá šance, USA 2016, drama, 97 min., režie: David Frankel, hrají: Will Smith, Edward Norton, Keira Knightly a další.

Špinavej kšeft

Trailer k filmu Špinavej kšeftVideo: A-Company CZ

Po uzavření továrny nemůže Jacques najít práci. Místní "mafián" Gardot mu nabídne odpustit všechny jeho dluhy a ještě mu zaplatit, když zabije jeho ženu. Jacques nejprve odmítá, ale pod tíhou svých problémů nakonec jeho nabídku přijímá. Uzavřenou dohodu dodrží a nadšený Gardot mu začne dohazovat další podobné nabídky...

Špinavej kšeft, Francie/Belgie 2016, 100 min., režie: Pascal Chaumeil, hrají: Roman Duris, ichel Blanc, Alice Belaïdi a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám