Hlavní obsah

Nová DVD: Tajný život mazlíčků, Kung Fu Panda 3, Matky na tahu a Pára nad řekou

Právo, Věra Míšková

Pro všechny milovníky psů, koček a dalších vychází Tajný život mazlíčků. Miláček Po se se spoustou starých známých i nových postav vrací ve filmu Kung Fu Panda 3. Na cestě za nespoutanou svobodou jsou Matky na tahu. Hudební dokument Pára nad řekou nahlíží do životů tří jazzmanů.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 49. týden

Článek

Tajný život mazlíčků

Nová DVD

Pes Max a holka Katie jsou spřízněné duše, naprosto nejlepší kámoši na světě. Jenže pak si Katie přivede z útulku chlupaté psí monstrum Barona, a mezi ním a Maxem to je nenávist na první pohled. Skončí tak, že jsou oba ztracení a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách.

Tajný život mazlíčků USA 2016, animovaná komedie, 90 min., režie: Chris Renaud, v českém znění: Kryštof Hádek,David Novotný, Martin Dejdar, Vanda Hybnerová, Václav Vydra a další.

Kung Fu Panda 3

Nová DVD

Poté, co se stal Dračím bojovníkem, čeká Poa velký úkol: jeho učitel Sifu z něj udělá učitele Pětky, tedy nejlepších kung-fu bojovníků v celé Číně. Po se pokouší v jemnostech kung-fu poučit své idoly Tygřici, Opičáka, Zmiji, Jeřába a Kudlanku, ale v jeho tréninkovém sále vládne naprostý chaos. A do toho se ještě znenadání se objeví Poův dávno ztracený biologický otec.

Kung Fu Panda 3, USA 2013, animovaná komedie, 94 min., režie: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson, v českém znění: Ondřej Brzobohatý, Pavel Šrom, Petr Pelzer, Regina Řandová a další

Matky na tahu

Nová DVD

Mimořádně úspěšná matka prožívá zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. Když už má všeho až nad hlavu, spojí se s dalšími dvěma matkami a na cestě za osvobozením od konvenčních povinností se v jejich čele oddává nespoutané svobodě, zábavě a požitkářství.

Matky na tahu, USA 2016, komedie, 100 min., režie: Jon Lucas, Scott Moore, hrají: Mila Kunisová, Kathryn Hahnová, Kristen Bellová a další.

Pára nad řekou

Nová DVD

Trumpetista Laco Déczi, saxofonista Ľubomír Tamaškovič a kontrabasista Ján Jankej kdysi uprchli ze Sověty okupovaného Československa na Západ, kde zazářili po boku renomovaných světových hudebníků a pustili se do jazzové války proti popu.

Pára nad řekou, Česko/Slovensko 2016, hudební dokument, 83 min., režie: Filip Remunda a Robert Kirchhoff, účinkují: Laco Déczi, Ľubomír Tamaškovič, Ján Jankej.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám