Hlavní obsah

Cocotte Minute završí v pražském Paláci Akropolis úspěšný rok

Právo, kul

Pražská rocková skupina Cocotte Minute odehraje velký koncert v pražském Paláci Akropolis. Chce na něm poděkovat svým fanouškům za přízeň a také završit úspěšný rok. Vystoupení proběhne 16. listopadu.

Foto: archív kapely

Cocotte Minute prožili velmi úspěšný rok.

Článek

V listopadu to totiž je více než rok, kdy Cocotte Minute po dvouleté pauze znovu ožili a vydali nahrávku Rituál, kmen a srdce a kmen! Jede o první videoalbum v dějinách českého hudebního průmyslu. Kapela ho natočila na jediný zátah na loňském komorním koncertě pro zhruba stovku svých nejvěrnějších příznivců.

„Byli to oni, naši fanoušci, kteří nás v návratu utvrdili a bez jejichž finanční podpory by album nikdy nevzniklo,“ říká zpěvák Zeller. „Už skutečnost, že nám na desku věnovali téměř 270 tisíc korun, byla neuvěřitelná. A to jsme ještě nevěděli, co nás čeká dál. Jako by se kolem nás za poslední rok prolomily ledy. Všechno, co dříve nešlo, nebo jsme se na to nadřeli, se začalo dít samo. Absolvovali jsme nabité klubové turné, skvělé festivaly a závěrečné velké turné se skupinou Škwor, která nás vzala jako speciálního hosta na podzimní turné. Videoklipy z Rituálu mají statisíce zhlédnutí na YouTube a triček jsme prodali snad už kamión. Dokonce nám už začaly chodit i nějaké peníze z online stahování videoalba, což je pro nás definitivní přesun do jiného století.“

Reklama

Výběr článků

Načítám