Hlavní obsah

Chtěl bych roli Trumpa, svěřil se herec z Perníkového táty

Novinky, Stanislav Dvořák

Kalifornský herec Bryan Cranston, který je znám mimo jiné ze seriálu Perníkový táta, myslí na roli Donalda Trumpa. Teatrální kandidát na amerického prezidenta je pro film ideálním materiálem a Bryan Cranston nepochybuje o tom, že bude dříve či později natočen.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Bryan Cranston s manželkou

Článek

Cranston má nepochybně pravdu, že Trump se ve filmu objeví. Téměř každý známý americký politik časem nějak vstoupí do filmových dějin. Navíc politické seriály, dramata i komedie jsou teď velmi populární v Americe i v Evropě.

Serveru E! News herec sdělil: „Aktuálně mi Donald Trump připadá jako postava, kterou by si člověk rád udělal. Oni určitě jednou jeho životní příběh natočí a rád bych, aby mě pro tu roli zvážili.“

Foto: Eric Thayer, Reuters

Republikánský kandidát na úřad prezidenta USA Donald Trump na předvolebním setkání ve Wilmingtonu v Severní Karolíně

Cranston už jednou ztvárnil prezidenta Johnsona ve filmu All The Way (Nástupce). Šedesátiletý herec začínal v nepříliš výrazných televizních projektech v osmdesátých letech a později měl vedlejší roli třeba v Aktech X. Teprve v novém tisíciletí dosáhl slávy, na čemž měl značný podíl podařený seriál Perníkový táta, který nakonec i sám režíroval. V hollywoodských filmech nemá takové štěstí, za poslední léta se objevil spíše v zapomenutelných projektech, jako byl remake Total Recall, Rock of Ages nebo Get a Job.

Reklama

Výběr článků

Načítám