Hlavní obsah

Selena Gomezová ruší evropské turné, v říjnu v Praze nevystoupí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka a herečka Selena Gomezová zrušila své evropské turné Revival Tour včetně pražského koncertu, který byl naplánován na 24. října do pražské O2 areny. Kvůli nemoci lupus, kterou u ní lékaři odhalili zhruba před rokem, se rozhodla vzít si na nějaký čas volno. Za pořádající agenturu Live Nation o tom ve středu informoval Petr Novák. Lidé budou moci vstupenky vracet od 12. září.

Foto: Danny Moloshok, Reuters

Zpěvačka Selena Gomezová

Článek

Peníze lidem vrátí buď prodejce v místě zakoupení, nebo jim, v případě nákupu přes internet, přijdou zpět na účet.

Evropské turné, které bylo plánováno od 10. října (Helsinky) do 16. listopadu (Lisabon), mělo představit zpěvaččino poslední album Revival. Gomezová známá rolí Alex Russo v seriálu Kouzelníci z Waverly, který dvakrát obdržel Cenu Emmy, se chce ale nyní podle svých slov soustředit na udržení svého zdraví a štěstí.

Systémový lupus erythematodes, jak se nemoc oficiálně jmenuje, postihuje většinou ženy, obvykle se u nich projeví mezi 15. a 45. rokem. Podstatou nemoci je to, že imunitní systém útočí proti vlastním zdravým tkáním a orgánům, způsobuje v nich zánět, bolest a ničí je. V průběhu let se střídají období větších potíží a klidu.

"Zjistila jsem, že úzkost, záchvaty paniky a deprese mohou být vedlejšími účinky právě této nemoci. Rozhodla jsem se, že nejlepší cestou vpřed je vzít si na nějaký čas volno. Děkuji všem svým fanouškům za podporu," napsala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám