Hlavní obsah

Jared Leto do Blade Runnera, Naomi Wattsová psycholožkou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokračování kultovního Blade Runnera má konečně vyřešeno obsazení hlavních postav. Jared Leto se připojí ke kolegům Harrisonu Fordovi a Ryanu Goslingovi.

Foto: Pathé

Jared Leto

Článek

Koho bude Leto hrát, nechtějí scenáristé prozradit. Moc se toho neví ani o další postavě, kterou hraje Robin Wrightová, známá jako „chladná bestie” ze seriálového hitu House of Cards. Snímek bude režírovat Denis Villeneuve, známý mimo jiné díky filmu Sicario.

Film by měl jít do kin až v říjnu 2017 a detaily děje se přísně tají. O scénáři z pera Hamptona Fanchera a Michaela Greena se ví jen tolik, že se odehrává desítky let po původním Blade Runnerovi z roku 1982.

Firma Alcon Entertainment získala práva na příběh v roce 2011 s úmyslem připravit pokračování, ale také prequely (filmy dějově předcházející originálu).

Momentálně se bude točit jen pokračování, jež chce produkovat Ridley Scott, režisér prvního dílu.

Foto: Reuters

Naomi Watts

Internetový Netflix mezitím chystá na příští rok sérii Gypsy, kterou má režírovat Sam Taylor-Johnsonová (Padesát odstínů šedi). Billy Crudup a Naomi Wattsová byli vybráni do hlavních rolí. Britská herečka ztvární psycholožku Jean Hollowayovou, která překročí hranice profesionality a naváže nebezpečně intimní vztahy s lidmi z pacientovy rodiny.

Wattsová je známá z filmů Nic nás nerozdělí, Funny Games USA, Fair Game, Barevný závoj a King Kong nebo z komedie Woodyho Allena Poznáš muže svých snů. Před lety si zahrála také v hororu Kruh.

Reklama

Výběr článků

Načítám