Hlavní obsah

Sherlocka Holmese se ujal nekorektní komik Will Ferrell

Novinky, Stanislav Dvořák

Představitel nejujetějších podivínů v nejbláznivějších komediích, jaké Hollywood stvořil, se stane detektivem ve filmu Holmes a Watson. Sekundovat mu bude osvědčený „brácha” John C. Reilly.

Foto: Falcon

Will Ferrell (komedie Benga v záloze)

Článek

S Reillym si Ferrell už zahrál například v komedii Bratři z donucení, která míchala geniální hádky dvou nevlastních bratrů s humorem na hraně demence, přesně tak, jak to umí jen Ferrell.

Scénář píše Etan Cohen (nikoliv Coen), autor známé komedie Tropická bouře. John C. Reilly bude Ferrellovi přihrávat jako dr. Watson a celé to bude šílená parodie, což bývá vždy odvážný tah. Může skončit dokonalou zábavou, nebo strašnou trapností.

Foto: Paramount Pictures

Will Ferrell a Christina Applegateová ve filmu Zprávař 2

O podobné komedii se psalo už před lety, Holmese měl původně hrát Borat (Sacha Baron Cohen), jenže projekt na dlouho usnul. Pak si ho znovu všimli producenti ze Sony a letos se konečně začne natáčet.

Will Ferrell momentálně pracuje i na filmu Jamese Franca Zeroville a chystá se s Amy Poehlerovou na The House. Je znám z komedií jako Bratři z donucení, Benga v záloze, Nesvatbovi, Producenti nebo Starsky & Hutch. Jedním z vrcholů jeho osobitého stylu byl Zprávař, příběh úchylného a namyšleného televizního moderátora Rona Burgundyho ze 70. let, který se domníval, že mu žádná žena nemůže odolat. Ke svádění nové kolegyně však používal ty nejtrapnější postupy a hlášky, přičemž byl hojně povzbuzován svými tupými spolupracovníky, kteří ho považovali za poloboha.

Reklama

Výběr článků

Načítám