Hlavní obsah

David Koller zahraje své písně s Katarzií, Vladimirem 518 i kapelou Android Asteroid

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známý zpěvák a frontman Lucie David Koller kolem sebe v novém projektu David Koller & Friends soustředil skupinu mladých umělců, kteří předělali jeho hity. Jsou mezi nimi Vladimir 518 & Mike Trafik, Kato z Prago Union, Hentai Corporation, Katarzia, Korben Dallas, Android Asteroid nebo Ben Cristovao.

Foto: David Koller & Friends

David Koller

Článek

„Oslovil jsem kapely a projekty, které jsou mi blízké, aby zcela po svém předělali moje písničky a představili je svým fanouškům,“ vysvětluje David Koller.

Jednotlivé songy se prý budou postupně objevovat na sociálních sítích a v rádiích. Vyjdou také na vinylu a v září začne série koncertů, kde Koller vystoupí společně se svými kolegy.

„Protože výsledek se mi moc líbí, těším se, až ho představíme na turné. Doufám, že na něj přijdou nejen mí věrní, ale i fandové kapel, které jsem na ně pozval. Nebudou to totiž žádné předkapely se ztlumený zvukem, ale moji rovnocenní parťáci,” dodal.

Foto: Katarzia

Písničkářka Katarzia

Koncerty se budou konat v Brně (Sono), Ostravě (Gong), Plzni (Papirna), Hluboké nad Vltavou (Alšova jihočeská galerie) a Liberci (Home Credit Arena). Největší bude 16. září pražský koncert na nádvoří pivovaru Staropramen, kde se sejdou Vladimir 518 a Mike Trafik, Kato, Hentai Corporation, Android Asteroid a slovenská hudebnice Katarzia.

David Koller a Friends: Plán turné

16. 9. Praha, nádvoří pivovaru Staropramen

7. 10. Plzeň

21. 10. Hluboká nad Vltavou, Alšova jihočeská galerie

26. 10. Brno, Sono Centrum

17. 11. Liberec, Home Credit Aréna

Reklama

Výběr článků

Načítám