Hlavní obsah

Filmové premiéry: Den nezávislosti: Nový útok i Léto All Exclusive

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacet let po premiéře katastrofického filmu Den nezávislosti jde do kin pokračování s podtitulem Nový útok. Jak by asi vypadaly filmy typu Záhada Blair Witch nebo Paranormal activity, kdyby byly natočeny ve stylu úplně šílené komedie plné gagů, ukazuje Léto All Exclusive. Akční komedii nabízí i animovaný snímek Ratchet a Clank: Strážci galaxie.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 24. týden

Článek

Den nezávislosti: Nový útok

Den nezávislosti: Nový útok Video: CinemArt CZ

Dvacet let poté, co filmový prezident USA osobně nasedl do bojového letounu a v čele svých mužů zachránil svět, se režisér filmu Den nezávislosti Roland Emmerich rozhodl opět vystavit lidstvo smrtelnému nebezpečí z vesmíru. Propojil některé staré postavy s řádkou nových a vyslal je zachránit svět před ještě ničivější nepřátelskou silou.

Den nezávislosti: Nový útok, USA 2016, 120 min., režie: Roland Emmerich, hrají: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Charlotte Gainsbourgová a další.

Léto All Exclusive

Léto All Exclusive Video: Bontonfilm CZ

Začalo to jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Jenže když se jednoho dne prázdninová skupinka i se stoletou babičkou vypraví na výlet, malér je na světě! Z výletu se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Když se najde kamera na selfie tyči, ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof.

Léto All Exclusive, Francie 2016, komedie, 93 min., režie: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau, hrají: Christian Clavier, Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat a další.

Ratchet a Clank: Strážci galaxie

Ratchet a ClankVideo: Indigo Film

Příběh dvou nepravděpodobných hrdinů (Ratchet je mechanik, Clank robot), kteří se snaží zastavit odporného cizince Dreka, jenž hrozí zničením všech planet v Solana Galaxii. Když narazí na nebezpečné zbraně, musí spojit své síly s týmem hrdinů s názvem Strážci galaxie.

Ratchet a Clank: Strážci galaxie, USA 2016, akční animovaná komedie, 94 min., režie: Kevin Munroe, Jericca Clelandová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám