Hlavní obsah

Metalový svátek. V Praze společně vystoupí Sabaton a Accept

Novinky, Stanislav Dvořák

Čeští metaloví fanoušci si můžou zatrhnout v diáři 4. březen 2017. V pražské Tipsport Aréně spojí síly staří známí Sabaton a Accept.

Foto: Pragokoncert

Accept

Článek

Švédští Sabaton vydají letos v srpnu osmé studiové album The Last Stand. Příští rok k němu vyjedou na turné a jako speciálního hosta si vybrali německou metalovou klasiku Accept.

„Právě jsme dokončili naše nové album The Last Stand a jsme si jistí, že jsme vytvořili skvělé album, které všichni naši fanoušci budou moci cenit po mnoho let. Zda je to nejlepší album, které jsme kdy udělali, řekne čas, ale co můžeme s jistotou říct už teď, je to, že The Last Tour bude naše největší a nejlepší turné v historii kapely. Bude to turné, které jsme chtěli po celou dobu existence uskutečnit a na které se těšíme spoustu let,“ řekl baskytarista Pär Sundström.

Foto: Pragokoncert

Sabaton

„Spoluúčast Accept na The Last Tour je výsledkem našeho velmi dobrého přátelství. Bylo nám velkým potěšením být již s nimi na turné ve Spojených státech a sledujeme jejich kariéru s respektem již delší dobu. Neznáme jinou kapelu, která má tak jasnou vizi, kam až chce zajít, a je vzácné, když kapela dokáže své vize transformovat v reálné činy. Sabaton je tvrdě pracující kapela a je taky skutečným vzorem pro ambiciózní muzikanty a mladé kapely. Opravdu se těšíme na vzrušující turné – zejména po tom, co jsme byli nějaký čas spolu zavření ve studiu a cítili jsme jistou chemii mezi námi,“ tvrdí kytarista Acceptu Wolf Hoffmann.

Vstupenky jsou v prodeji v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-art.

Reklama

Výběr článků

Načítám