Hlavní obsah

Filmové premiéry: Správní chlapi, Vzkaz v láhvi, Komuna, Želvy Ninja 2, Děda a Paradise Trips

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Los Angeles konce sedmdesátých let se odehrává krimi komedie Správní chlapi. Třetí díl krimisérie podle bestsellerů Oddělení Q, Vzkaz v láhvi, se stal v Dánsku nejnavštěvovanějším domácím filmem posledních 15 let. Thomas Vinterberg zasadil svůj film Komuna do prostředí akademického společenství na předměstí Kodaně. Dvojkou pokračují Želvy Ninja. O prázdninách bez mobilu a internetu vypráví nový český film Děda. Řidič dálkového autobusu je hrdinou belgického filmu Paradise Trips.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 21. týden

Článek

Správní chlapi

Trailer k filmu Správní chlapi

Pohřešovaná dívky a záhadami obestřené případy mrtvé pornohvězdy a korporátního spiknutí na nejvyšší úrovni jen zdánlivě nemají nic společného. Případ naneštěstí spadl do rukou smůlou pronásledovaného soukromého detektiva Hollanda Marche a jeho partnera, najatého vymahače Jacksona Healyho.

Správní chlapi USA 2016, kriminální komedie, 115 min., režie: Shane Black, hrají: Ryan Gossling, Russell Crowe, Matt Bomer, Kim Basingerová a další.

Vzkaz v láhvi

Trailer k filmu Vzkaz v láhvi

Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz vláhvi až na stůl kriminálního oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck a jeho asistent Assad jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata, sektářské víry a unesených dvojic sourozenců, jejichž zmizení nikdo nehlásil.

Vzkaz v láhvi, Dánsko 2016, krimi, 112 min., režie: Hans Peter Molland, hrají: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Pål Sverre Hagen, Amanda Collinová a další.

Komuna

Trailer k filmu Komuna

Hrdiny filmu jsou Erik, Anna a jejich dcera Freja, kteří začnou uskutečňovat svůj sen o autentické komuně plné vzájemnosti a radovánek. Idea láskyplného a rodinného společenství pod střechou Erikova domu se ale začne rozpadat, když se do domu přistěhuje jeho milenka.

Komuna, Dánsko 2016, drama, 111 min., režie: Thomas Vinterberg, hrají: Ulrich Thomsen, Trine Dyrnholmová, Martha Sofie Wallstrøm Hansenová a další.

Želvy Ninja 2

Trailer k filmu Želvy Ninja 2

Želví nepřítel Trhač právě zdrhnul z vězení, kde vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre. Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec…

Želvy Ninja 2, USA 2016, sci-fi komedie, 112 min., režie: Dave Green, hrají: Megan Fox, Stephen Amell, Laura Linneyová, Will Arnett a další.

Děda

Trailer k filmu Děda

K rázovitému dědovi přijíždějí na prázdniny na Valašsko vnoučci z Prahy. Rodiče je tam poslali s úmyslem změnit jejich virtuální svět internetu, mobilů a tabletů. Na Valašské vesnici totiž vše funguje trošku jinak. Navíc pokud na půdě dědovy chaloupky naleznete zapomenutý poklad, máte rázem jízdenku na tajemnou exkurzi historií starého Valašska.

Děda, ČR 2016, rodinný, 112 min., režie: Mejla Basel, Marta Santovjáková Gerlíková, Jiří Novotný František Segrado, Petra Čtvrtníčková, Bolek Polívka, Anička Čtvrtníčková, Jáchym Dimov a další

Paradise Trips

Trailer k filmu Paradise Trips

Mario vozil svým autobusem celý život důchodce k moři do Chorvatska a teď se sám chystá do důchodu. Jako poslední kšeft přijme speciální zakázku: místo spořádaných občanů veze partičku hlasité mládeže směřující na hudební festival. Vzájemná nevraživost na sebe nedá dlouho čekat. Jenže tahle poslední výprava autobusu Paradise Trips dá Mariovi zároveň novou šanci

Paradise Trips, Belgie 2015, komedie/drama, 90 min., režie: Raf Reyntjens, hrají: Gene Bervoets, Noortje Herlaar, Jeroen Perceval, Pascal Maetens, Line Pillet a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám