Hlavní obsah

Na Trutnoff Fear Factory i Jake Bugg

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční hudební festival Trutnoff, který se letos uskuteční 18. až 21. srpna v trutnovském areálu Na bojišti, oznámil jména několika zahraničních i tuzemských hvězd pro letošní ročník.

Foto: ČTK

Na Trutnoff přijede i Jake Bugg.

Článek

Jsou mezi nimi například svěží electroswingoví Rakušané Parov Stelar, kteří mají v České republice velmi silnou fanouškovskou základnu, nebo britský písničkář Jake Bugg, jenž přijede představit i písničky ze svého třetího, na červenec nachystaného alba On My One.

Pořadatelé pozvali i osobité americké industriální metalisty Fear Factory a také britskou skupinu Skunk Anansie se zpěvačkou Skin.

Tuzemskou hudební scénu budou na festivalu letos reprezentovat Stromboli, Čechomor, David Koller, Monkey Business, Michal Ambrož, Jaroslav Uhlíř, Sto zvířat, Jelen, UDG a další.

Festival bude v tomto roce věnován nedožitým osmdesátinám bývalého prezidenta Václava Havla a ve čtvrtek 18. srpna jej odstartuje Jake Bugg. Vstupenka stojí nyní 1400 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám