Hlavní obsah

Colin Firth, Elton John, Halle Berryová a Channing Tatum se setkají v pokračování Kingsmana

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Natáčení druhého dílu úspěšná špiónské komedie Kingsman je na spadnutí. Obsazení má být bohatší - vedle Colina Firtha se objeví nováčci včetně zpěváka Eltona Johna.

Foto: Universal Music

Elton John

Článek

Další díl se bude jemnovat Kingsman: The Golden Circle a začne se natáčet v Londýně už v květnu. K Taronu Egertonovi, Marku Strongovi a Colinu Firthovi se připojí Elton John, Halle Berryová nebo Julianne Mooreová, která se octine v pro ni netypické roli zloducha.

První Kingsman se pohyboval někde mezi poctou a parodií filmů o neohrožených agentech. Hlavní hrdina, Gary „Eggsy” Price (Taron Egerton), byl chudý flákač bez sebevědomí, který nic nedotáhne do konce. Agent Harry Hart (Colin Firth) mu ale nabídnul náročný výcvik agentů a pak už zbývalo jen vydat se na misi a zachránit svět.

Kolem Eggsyho se točí i druhý díl. Není ale jasné, co budou dělat ostatní protagonisté - Tatum a možná i Elton John by mohli hrát sami sebe. Režisér Matthew Vaughn prozradil jen tolik, že Eggsy se vypraví do Ameriky a bude spolupracovat s tamními agenty proti společnému nepříteli.

Reklama

Výběr článků

Načítám