Hlavní obsah

Na Aerodrome míří též Billy Talent a Bring Me The Horizon

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí ročník festivalu Aerodrome, který se uskuteční v PVA EXPO Letňany v Praze 15. června, nabídne vedle dříve ohlášených amerických Korn další dvě kapely, které se u českého publika těší velké oblibě. Kanadské Billy Talent a britské Bring Me The Horizon.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Billy Talent jsou v Čechách častými a vítanými hosty.

Článek

Billy Talent debutovali v roce 2003 stejnojmenných albem. Milión prodaných desek v Kanadě a téměř tři milióny jinde kapele vynesly multiplatinové statuty za alba Billy Talent I, II a III a platinu za prodej poslední desky Dead Silence (2012), kterou v roce 2014 následoval výběr hitů pojmenovaný Hits. S příchodem nového roku se kapela zavřela do nahrávacího studia, ve kterém připravuje materiál pro nové album, jež by ráda vydala do léta.

Formace z britských ostrovů Bring Me The Horizon má od svého vzniku v roce 2004 na kontě pět studiových alb. Nejprestižnější britský rockový týdeník Kerrang! ji označil v roce 2006 za nováčka roku. Zatím poslední deska kapely se jmenuje That’s The Spirit a vyšla loni v říjnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám