Hlavní obsah

10 miliónů lidí chtělo koupit lístky na Adele. Neuspěli

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se minulý týden rozjel předprodej lístků na americké turné zpěvačky Adele, pokusilo se koupit lístek 10 miliónů lidí, uvedl prodejce Ticketmaster. Fanoušci se rozčilovali, ale zbytečně. Poptávka byla prostě příliš velká.

Foto: John Shearer, ČTK/AP

Adele si vede výjimečně dobře.

Článek

„Vím, že je frustrující vidět, že jsme selhali během prodeje lístků na Adele a fanoušci jsou naštvaní na Ticketmaster, protože nesehnali lístky,” uvedl šéf firmy Jared Smith. Dodal ale, že vždy bude někdo zklamaný, když je tak velké poptávka a malá nabídka.

Adele například slíbila šest koncertů za sebou v newyorské Madison Square Garden, ale stejně to nestačí. Kolem 4 miliónů lidí se snažilo vykoupit sto tisíc vstupenek. Mnoho jich trpělo ve frontách a pak odešlo bez vstupenky.

Smith odmítnul, že by nápor zájemců poškodil stabilitu jejich stránek a zabránil tak prodeji vstupenek.

Na ostatních stránkách byl velmi omezený počet vstupenek a do boje o ně se jako obvykle zapojili i překupníci, kteří začali nafukovat ceny. „Je nám líto, že už nejsou lístky na Adele, ale omezila distribuci,” uvedl například prodejce StubHub.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám