Hlavní obsah

Nová DVD: Domácí péče, Hobit kolekce, prodloužené verze a Terminator Genisys

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází film Domácí péče, oceněný na MFF Karlovy Vary a vyslaný za českou kinematografii do boje o Oscara. Jako vánoční dárek se může hodit kolekce 15 DVD - rozšířená verze všech tří dílů Hobita. Nová mise, nová hrozba, nový osud, to je Terminator Genisys.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Domácí péče

Nová DVD

Zdravotní sestra Vlasta při své práci na jihomoravském venkově ošetřuje spoustu rázovitých místních pacientů. Když se však dozví, že sama potřebuje pomoc, musí ji začít hledat mimo prostředí, které zná. Díky dceři jednoho z pacientů a její esoterické mentorce začíná objevovat svět alternativního léčení, ale především sebe samu...

Domácí péče, ČR 2015, komedie/drama, 92 min., režie: Slávek Horák, hrají: Alena Mihulová, Bolek Polívka, Tatiana Vilhelmová, Zuzana Krónerová a další.

Hobit kolekce 1.-3. prodloužené verze 15 DVD

Nová DVD

Na námět stejnojmenné nadčasové klasiky z pera J. R. R. Tolkiena sleduje trilogie hlavního hrdinu Bilba Pytlíka. Ten je spolu s čarodějem Gandalfem a třinácti trpaslíky vedenými Thorinem Pavézou vržen do velkolepého dobrodružství: musí od strašlivého draka Šmaka vydobýt zpět ztracené království trpaslíků Erebor.

Hobit kolekce 1.-3. prodloužené verze 15 DVD, Nový Zéland/USA 2012, fantasy, 175 min., režie: Peter Jackson, hrají: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Ken Stott, Graham McTavish, William Kircher a další.

Terminator Genisys

Nová DVD

Arnold je zpět v novém pokračování série Terminátor. Velitel hnutí odporu John Connor posílá vojína Kylea Reese zpět do roku 1984, aby zachránil jeho matku. Ukáže se ale, že nečekané události změnily minulost, a je tak ohrožena budoucnost celého lidstva.

Reese se musí spojit se Sárou a jejím ochráncem, aby zachránili svět a zabránili dalšímu vývoji terminátorů.

Terminator Genisys, USA 2015, akční sci-fi, 120 min., režie: Alan Taylor, hrají: Emilia Clarkeová, Jai Courtney, Arnold Schwarzenegger, Matt Smith, Jason Clarke, J. K. Simmons a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám