Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Porazit animáky je i pro Toma Cruise Mission Impossible

Novinky, Taťána Marenčíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V návštěvnosti českých kin od začátku července neotřesitelně vedou animované filmy. Mimoni se po dlouhém období vlády stále drží na pěkné bronzové příčce, zlato již podruhé získal americký komediální film V hlavě s poněkud slabším počtem 24 973 diváků za uplynulý víkend.

Foto: Universal

Z filmu Mimoni

Článek

Animovaná rodinná komedie V hlavě ukazuje příběh dospívající dívky jménem Riley, která se kvůli otcově nové práci musí přestěhovat. Riley ovládají emoce, které žijí v Řídícím centru: Radost (Amy Poehler), Strach (Bill Hader), Hněv (Lewis Black), Znechucení (Mindy Kaling) a Smutek (Phyllis Smith). Emoce jí pomáhají vypořádat se s každodenními nástrahami, ale kvůli stěhování propukne v Řídícím centru zmatek. Podaří se Radosti, která je Rileynou hlavní emocí, zachovat pozitivní myšlení během vypořádávání se s novým městem, domovem a školou?

Pátý díl akční série Mission Impossible s podtitulem Národ grázlů opět láká na akční scény. Ethan Hunt (Tom Cruise) bude cestovat po celém světě, proletí se na airbusu zvenčí, sklouzne se po střeše vídeňské opery a bude zazávodit luxusním sporťákem na marocké dálnici. Hunt nemá tentokrát pro nebezpečnou akci oficiální pověření, v ilegalitě shromáždí staré známé parťáky (Simon Pegg, Ving Rhames a Jeremy Renner) a společně se pokusí zastavit profesionální teroristy, kteří chtějí zavést nový světový pořádek. Pomáhat jim bude i krásná britská agentka Ilsa Faust (Rebecca Fergusson), otázkou však zůstává, zda se jí dá věřit. Během premiérového víkendu se o tom přišlo přesvědčit 23 660 diváků.

Foto: Profimedia.cz

Z filmu Mission Impossible - Národ grázlů

Mimoni Kevin, Stuart a Bob, které snad už ani není nutné blíže představovat, tentokrát zlákali 16 962 návštěvníků českých kin. Snad jen připomeneme, že malí žlutí služebníci stále hledají největšího zločince na světě, kterému by oni i celí jejich národ mohli věrně sloužit.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.V hlavě24 973
2.-Mission Impossible - Národ grázlů23 660
3.2.Mimoni16 962
4.3.Ant-Man9 034
5.5.Bez kalhot XXL5 642
6.6.Méďa 25 171
7.8.Domácí péče4 844
8.-Iracionální muž4 469
9.4.Papírová města4 146
10.7.Terminator Genisys2 953

Reklama

Výběr článků

Načítám