Hlavní obsah

Nová DVD: Divoké historky, SpongeBob a Californation

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šest příběhů na téma drobných i větších nespravedlností a křivd, kterým se člověk nemůže bránit, nechce-li překročit hranice zákona či dobrých mravů, spojuje film Divoké historky. Na misi k záchraně svého světa se SpongeBob vydá do toho našeho ve snímku SpongeBob: Houba na suchu (vychází na Blu-ray). David Duchovny se vrací ve Zlatým Glóbem oceněné roli v závěrečné řadě seriálu Californication.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 26. týden

Článek

Divoké historky

Divoké historky

Hrdinové filmu se ve svých životech vesměs dostanou do bodu, kdy už jim dojde trpělivost. Vezmou věci do svých rukou a s lidskou malostí, byrokracií či vypočítavostí si to vyřídí s intenzitou rozzuřeného zvířete. Černá komedie si podmanila diváky festivalu v Cannes i Karlových Varech: nervy totiž můžou rupnout každému a pocity hněvu jsou stejně univerzální jako uvolňující účinek smíchu, který se dostaví při každém z šesti překvapivých rozuzlení.

Divoké historky, Argentina / Španělsko, 2014, povídková komedie, 122 min, režie: Damián Szifrón, hrají: Ricardo Darín, Rita Cortese, Nancy Dupláa a další.

SpongeBob: Houba na suchu

SpongeBob

Když pirát Hambivous ukradne tajný recept na oblíbený krabí hambáč, SpongeBob a jeho kamarádi se musí spojit, aby ho získali zpátky. Brzy si však uvědomí, že aby superpadoucha porazili, musí v sobě probudit superhrdiny.

SpongeBob: Houba na suchu, USA 2015, animovaný, 92 min., režie: Paul Tibbitt, v českém znění: Jan Maxián, Antonín Navrátil, Bedřich Šetena, Tomáš Borůvka a další.

Californication: Závěrečná série 2DVD

Californication

Poté, co zahodil všechny šance na lásku a štěstí – a spálil za sebou v Hollywoodu všechny mosty – je Hank konečně připraven nechat minulost za sebou. Jako obvykle ho ovšem doženou hříchy minulosti. Dokáže se Hank zbavit svých mnoha neřestí a bude mít jeho cesta šťastný konec?

Californication: Závěrečná série 2DVD, USA 2014, seriál, 324 min., Režie: David von Ancken, Adam Bernstein, John Dahl, Michael Lehmann, David Duchovny, Seith Mann, hrají: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martinová, Evan Handler a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám