Hlavní obsah

V klipu Davida Deyla jsou podtrženy emoce

Právo, (jaš)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák David Deyl zveřejnil videoklip k písničce V ozvěnách. Jedná se o titulní skladbu z jeho loňského alba. V tomto týdnu je na 66. místě hitparády Radio Hot 100.

Videoklip V ozvěnáchVideo: David Deyl

 
Článek

„Když ve vztahu jeden zradí druhého, často to dlouho bolí. Bolest ze zrady se velmi dlouho vrací, jako se vrací ozvěna,“ vysvětluje zpěvák obsah a význam své skladby. „Tato píseň je omluvou za zradu, prosbou za odpuštění, prosbou o druhou šanci, prosbou za mír v ozvěnách.“

Videoklip vznikal v Husitském muzeu v Táboře. Režisér Drahoslav Lysák k němu říká: „Chtěl jsem podtrhnout Davidovy hluboké emoce, což se nám povedlo díky Lucii Drábkové, která je precizní choreografkou a zároveň jedničkou scénického tance.“

Královéhradecká rodačka je profesionální tanečnicí, která začínala moderní gymnastikou a získala také angažmá v týmu amerického hudebníka Kanyeho Westa, pro kterého tančila i na jeho světovém turné.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám