Hlavní obsah

Anketa Žebřík míří k velkému finálovému večeru

V plzeňském areálu DEPO2015 se v pátek 13. března bude konat vyhlášení výsledků hudební ankety Žebřík 2014 Bacardi Music Awards. Organizátoři akci pojali jako celonoční párty, během které se koncertně představí Richard Müller, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý, Sabina Křováková, Inekafe a Vypsaná fixa.

Žebřík 2014

 
Článek

Předáno bude celkem 27 cen v devíti kategoriích. Ocenění umělci vzešli z výsledků dvouměsíčního hlasování fanoušků na webu Anketazebrik.cz.

Kandidátů na zisk bronzových sošek, jejichž autorem je opět sochař Václav Česák, je celá řada: např. Chinaski, Kryštof, Lucie, Mandrage, Vypsaná fixa, Imodium, Jelen, Mother’s Angels, Kyanid, Lake Malawi, PSH, Slza, David Koller, Michal Hrůza, Ondřej Brzobohatý, Vojta Dyk, Tomáš Klus, Xindl X, Marpo, Ben Cristovao, Voxel, Aneta Langerová, Celeste Buckingham, Ewa Farna, Jana Kirschner, Lenka Dusilová a další.

Koncertnímu programu dominuje exkluzivní vystoupení Richarda Müllera, který v posledních letech slaví úspěch hlavně s projektem Hlasy. Do Plzně však přijede s kompletní kapelou.

„Zahrajeme náš klasický ‘festivalový‘ repertoár, který je složen z největších hitů. Trochu ho samozřejmě upravujeme podle toho, zda hrajeme na Slovensku nebo v Čechách. Myslím, že všichni diváci si přijdou na své, protože zazní ty největší pecky, “ přiblížil Müller chystané vystoupení.

Na úvod bezmála šestihodinové show vystoupí vítězka poslední řady SuperStar a majiteka výjimečného rockového hlasu Sabina Křováková. Dalším lákadlem budou koncerty Anety Langerové a Ondřeje Brzobohatého.

Druhá polovina večera bude patřit punkrocku. Dvacet let existence zde završí Vypsaná fixa. Ještě o pět let více je slovenskému triu Inekafe, které na Žebřík přiveze albovou novinku Nevhodný typ.

Na druhé scéně se o zábavu postarají renomovaní DJs Friky, Maceo a další. V této části DEPA2015 se také od půlnoci rozjede pověstná after party s hvězdami Žebříku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám