Hlavní obsah

Nová alba: Kapitán Demo, Diana Krall nebo soundtrack k Padesáti odstínům šedi

Právo, Jaroslav Špulák

Ve výběru novinek tohoto týdne upozorňujeme hned na čtyři zajímavé počiny. Bavit bude Kapitán Demo, Diana Krall pozvedne jazzový zpěv a písničky k filmu Padesát odstínů šedi mají náboj atmosféry očekávaného snímku.

Článek

Kapitán Demo: Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální

Foto: Indies MG

Nová alba

Kapitán Demo je písničkář, který si nebere servítky, má ostrý jazyk a nic mu není svaté. Na jeho albu střídají tvrdé beaty a basy samply beduínů, starých českých filmů a třeba i saxofon. Je to zábavné album pro posluchače, kteří ocení všechny druhy humoru.

Diana Krall: Wallflower

Foto: Universal Music

Nová alba

Již dvanácté studiové album kanadské zpěvačky a skladatelky nabízí její verze písniček, které napsali jiní. Pěvecky jí vypomohli v duetech například Michael Bublé nebo Bryan Adams. A Diana Krall neztratila svou tradiční jazzově-vokální tvář.

Soundtrack: Fifty Shades Of Gray

Foto: Universal Music

Nová alba

Série písniček k filmu Padesát odstínů šedi, který má v úterý premiéru na Berlinale a ve středu i v našich kinech. Na albu jsou skladby od Ellie Gouldingové, Beyoncé, Annie Lennoxové, The Weeknda, Laury Welshové a dalších.

TV On The Radio: Seeds

Foto: Universal Music

Nová alba

Americká skupina TV On The Radio si v minulosti získala pověst alternativních vizionářů a její pozice byla i v Evropě velice silná. Kapela, v jejímž čele stojí talentovaný hudebník i producent Dave Sitek, natočila ale nyní album, na kterém se více přiklání k poprocku. A album je povedené.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám