Hlavní obsah

Quentin Tarantino začal točit western

Právo, (jaš)

Podle informace serveru Hollywoodreporter.com začal režisér Quentin Tarantino v pátek v colloradském městě Telluride natáčet western The Hateful Eight.

Foto: ČTK

Režisér Quentin Tarantino natáčí western.

Článek

Ten by se měl do kin dostat již 13. listopadu letošního roku. Dvojnásobný držitel Oscara se postaral rovněž o scénář díla.

Jde o závěrečnou část Tarantinovy trilogie, která následuje za trofejemi ověnčenými snímky Hanebný pancharti (2009) a Nespoutaný Django (2012).

Realizace nového filmu byla přitom na začátku loňského roku ohrožena. Kdosi ze štábu totiž zveřejnil již napsaný scénář na internetu. Tarantina to tak rozzuřilo, že prohlásil, že práce na filmu na několik let pozastaví. Reakce na scénář nicméně byly natolik pozitivní, že se nakonec rozhodl přistoupit k několika úpravám v něm a začít natáčet.

Překvapivě dokonce uspořádal světovou premiéru scénického čtení ukázek ze scénáře. Konala se loni 19. dubna za přítomnosti asi dvanácti stovek diváků v Ace Hotelu v Los Angeles.

Ve snímku se představí například Channing Tatum, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leighová, Walton Goggins, Tim Roth či Zoe Bellová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám