Hlavní obsah

Filmové premiéry: S láskou, Rosie, Hacker a 96 hodin: Zúčtování

Právo, Věra Míšková

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills se proti své vůli ocitá znovu v akci ve filmu 96 hodin: Zúčtování. První romantická komedie roku se jmenuje S láskou, Rosie. O záchranu světa jde v akčním filmu Hacker.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 3. týden

Článek

96 hodin: Zúčtování

Upoutávka na film 96 hodin: ZúčtováníVideo: Bioscop

Bryanův sen, užívat si poklidného života, se rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna a on je podezřelý z její smrti. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler a svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít „zvláštní soubor dovedností“.

96 hodin: Zúčtování, Francie 2015, 108 min., režie: Olivier Megaton, hrají: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssenová a další.

S láskou, Rosie

S láskou, RosieVideo: Bontonfilm CZ

Rosie a Alex se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Pak Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti…

S láskou, Rosie, VB/ USA 2015, romantický, 102 min., režie: Christian Ditter, hrají: Lily Collinsová, Sam Claflin, Christian Cooke a další.

Hacker

Upoutávka na film HackerVideo: CinemArt

Zatím neznámý počítačový machr už vyřadil jednou jaderný reaktor, a zdá se, že hodlá pokračovat až do ovládnutí světa a že neexistuje nikdo, kdo by ho zastavil. Tajné služby tedy vytáhnou z vězení hackera Hathawaye a předloží mu lákavou nabídku. Když vystopuje hackera, který právě zlikvidoval jaderný reaktor v nejmenované elektrárně, bude volný.

Hacker, USA 2015, akční, 132 min., režie: Michael Mann, hrají: Chris Hemsworth, Viola Davisová a další.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám