Hlavní obsah

Transformers vedou v nominacích na nejhorší filmy roku

Novinky, Stanislav Dvořák

Film Transformers: Zánik je favoritem letošních Zlatých malin. Komerčně úspěšný produkt získal sedm nominací včetně kategorií nejhorší film a nejhorší scénář.

Foto: Paramount Pictures

Transformers: Zánik

Článek

Režisér filmu Michael Bay by si mohl odnést i anticenu za nejhorší režii, pokud se ovšem na udílení cen vůbec dostaví. Mezi dalšími „veledíly” z Hollywoodu pořadatelé uvádějí filmy Saving Christmas, Left Behind, The Legend of Hercules a Želvy Ninja.

Cameron Diazová je nominována za výkon ve filmu Annie, což je další remake – tentokrát muzikálu z osmdesátých let. Film je zároveň nominován na nejhorší remake roku.

Foto: Warner Bros.

Adam Sandler v novém snímku Dovolená za trest

Seth MacFarlane má několik nominací díky snímku Všechny cesty vedou do hrobu – může soutěžit s Bayem o nejhoršího režiséra a také figuruje v kategorii nejhorší dvojice na plátně společně s Charlize Theronovou.

Navíc může MacFarlane zvítězit v kategorii nejhorší herec, kde mu konkurují Kellan Lutz, Kirk Cameron, Nicolas Cage a Adam Sandler.

Sandler je vůbec velkým oblíbencem na Zlatých malinách, skoro každý rok si vyslouží nominaci a občas cenu – nominován byl už desetkrát.

Organizátoři si také vymysleli novou kategorii pro výherce Zlaté maliny, kteří později odčinili své „hříchy” a získali si relativní úctu kritiky. Letos se volí mezi Benem Affleckem, Jennifer Anistonovou, Mikem Myersem, Keanu Reevesem a Kristen Stewartovou. Parodické ceny se vyhlašují těsně před Oscary.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Hlavní nominace na Zlaté maliny:

FILM:

Transformers: Zánik

Želvy Ninja

Saving Christmas

Left Behind

The Legend of Hercules

HEREC:

Kirk Cameron

Nicolas Cage

Kellan Lutz

Seth MacFarlane

Adam Sandler

HEREČKA:

Drew Barrymorová

Cameron Diazová

Melissa McCarthyová

Charlize Theronová

Gaia Weissová

Reklama

Výběr článků

Načítám