Hlavní obsah

Filmové premiéry: Fotograf, Miluj souseda svého, Sama nocí tmou a Sedmý syn

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden má premiéru film Ireny Pavláskové Fotograf, který vychází ze života umělce a milovníka žen Jana Saudka. Bill Murray hraje hlavní roli v komedii Miluj souseda svého. Sama nocí tmou je vizuálně výrazný celovečerní debut íránské režisérky Any Lily Amirpourové natočený v americké produkci. Sedmý syn zase napínavý epický fantasy film, v němž proti mečům, odvaze a odhodlání stojí mocná černá magie a armáda nestvůr.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 1. týden

Článek

Fotograf

Trailer k filmu FotografVideo: Bioscop

Se sloganem Dámy, radím vám ke klidu…! vstupuje do kin Fotograf, film inspirovaný osmi lety života umělce a vášnivého milovníka žen Jana Saudka. Těch osmi let, v nichž nejpodstatnější roli hrála jedna z jeho asistentek a milenek, která se ve filmu jmenuje Líba. Titulní roli ztvárnil Karel Roden.

Fotograf, ČR 2014, 133 min., režie: Irena Pavlásková, hrají: Karel Roden, Máša Málková, Vilma Cibulková a další.

Miluj souseda svého

Foto: Forum Film

Filmové premiéry

Vincent je stárnoucí válečný veterán, mrzutý a nepříjemný na všechny lidi. Když se nastěhují noví sousedé, jeho život se obrátí vzhůru nohama a on má najednou na krku 12letého kluka. Ačkoliv je Vincent cynik, který sází, miluje whisky a dost často navštěvuje striptýzové kluby, nakonec se z něj stane chlapcův nejlepší přítel.

Miluj souseda svého, USA 2014, komedie, 102 min., režie: Theodore Melfi, hrají: Bill Murray, Jaeden Lieberher, Melissa Mc Carthy a další.

Sama nocí tmou

Upoutávka na film Sama nocí tmouVideo: Forum Film CZ

Po Zkaženém městě, domově pasáků, dealerů a prostitutek, se po nocích toulá mladá osamělá upírka a podle vlastních měřítek nastoluje pořádek. Až nečekané setkání s perským Jamesem Deanem vytrhne dívku z její osamělé a smutné rutiny. Mladý muž je totiž snad posledním obyvatelem tohoto města, který si uvědomuje rozdíl mezi dobrem a zlem.

Sama nocí tmou, USA 2014, horor/thriller/romance, 99 min., režie: Ana Lily Amirpourová, hrají: Sheila Vandová, Arash Marandi, Marshall Manesh, Mozhan Marnò a další...

Sedmý syn

Upoutávka na film Sedmý syn Video: CinemArt

Rytíř John byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic.  On se však do ní zamiloval a místo smrti pro ni zvolil vězení, z něhož zdánlivě nebylo úniku. Mocná čarodějka se však dokázala dostat na svobodu...

Sedmý syn, USA 2014, dobrodružný/fantasy, 103 min., režie: Sergej Bodrov, hrají: Jeff Bridges, Ben Barnes, Julianne Mooreová, Alicia Vickanderová a další.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám