Hlavní obsah

Nová alba: Zaz, Jana Kirschner či David Deyl

Právo, Jaroslav Špulák

Na předvánoční trh posílají své novinky Francouzka Zaz, Slovenka Jana Kirschner nebo Čech David Deyl. Je tu ale i nová deska chlapců One Direction a pozoruhodná kompilace hitů a rarit Davida Bowieho.

Článek

Zaz: Paris

Foto: Warner Music

Nová alba

Francouzská zpěvačka Zaz, která na přelomu listopadu a prosince vystoupí v Praze a Brně, natočila nové album. Jsou na něm její úpravy slavných francouzských šansonů. Opět na desce dokazuje, jak výjimečná zpěvačka to je.

David Deyl: V ozvěnách

Foto: DADE

Nová alba

Třetí studiové album připravoval David Deyl jeden a půl roku. Po náročných produkčních krocích vzniklo album V ozvěnách, které obsahuje dvanáct skladeb ve stylu klasického crossoveru. Nahrál ho s vynikajícím orchestrem Severočeské filharmonie Teplice, který vedl dirigent Marek Štilec.

Jana Kirschner: Moruša/čierna

Foto: archív Jany Kirschner

Nová alba

Druhé album ze série Moruša, na kterém slovenská zpěvačka Jana Kirschner představuje svou experimentální a alternativní podobu. Je to nesporně její nejodvážnější album. Rozhodně je třeba jej poslouchat náležitě připravený.

David Bowie: Nothing Has Changed

Foto: Parlophone

Nová alba

Britský zpěvák David Bowie vydává kompilaci svých písniček. U příležitosti vydání kolekce natočil i zbrusu nový singl, skladbu Sue (or In A Season Of Crime). Deska navíc obsahuje i několik rarit včetně dosud nevydané písně Let Me Sleep Beside You, jež pochází z roku 2001, kdy David Bowie pracoval na oficiálně nikdy nezveřejněném albu s pracovním názvem Toy.

One Direction: Four

Foto: Sony Music

Nová alba

Čtvrté album britsko-irské chlapecké pětice One Direction nabízí opět písničky, které jsou do určité míry povědomé, ovšem tváří se, jako by byly nové. Tímto způsobem kapela již čtyři roky získává zástupy fanoušků po celém světě.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám