Hlavní obsah

Opona nahoru vyjede naposledy. V Divadle Palace se loučí s úspěšnou komedií

Naposledy budou mít diváci možnost zhlédnout oblíbenou komedii Petera Quiltera Opona nahoru!, kterou režijně nastudoval David Prachař a v níž se dva a půl roku na jevišti potkávaly herečky Linda Rybová a Kateřina Winterová. Derniéra anglické situační komedie se odehraje v pondělí 3. listopadu.

Foto: Divadlo Palace/Jiří N. Jelínek

Komedie Opona nahoru! v Divadle Palace

Článek

Zápletka komedie se točí kolem podivné závěti, v níž nebožtík odkáže třem ženám divadlo, ovšem pod podmínkou, že ho neprodají, ale budou ho naopak samy provozovat. Když se ze slavnostního otevření divadla omluví očekávaná zpěvačka Madonna, nezbývá, než aby se za ní jedna z dědiček převlékla, a zachránila tak vyprodané divadlo před skandálem. Vedle Rybové a Winterové diváci uvidí také Jaroslavu Obermajerovou, Lucii Polišenskou a Janu Krausovou.

Foto: Divadlo Palace/Jiří N. Jelínek

Linda Rybová v komedii Opona nahoru!

„Mrzí mě, že komedii Opona nahoru! budeme hrát naposledy. Na druhou stranu když něco končí něco jiného začíná, a proto mohu naše diváky směle pozvat na další hry, které v Divadle Palace hrajeme,“ svěřila se Linda Rybová.

Ta v divadle na pražském Václavském náměstí účinkuje ještě v komedii 3 verze života spolu s Davidem Prachařem, Igorem Chmelou a Janou Janěkovou ml., v představení Africká královna a nově v komedii Úča musí pryč, kde hraje opět spolu s Kateřinou Winterovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám