Hlavní obsah

Lara Fabian se dvakrát představí v Praze

Právo, Jaroslav Špulák

Belgicko-kanadská zpěvačka Lara Fabian se po dvou letech vrací do Prahy. Ve čtvrtek 16. října a o den později se představí v klubu Forum Karlín.

Foto: ČTK

Lara Fabian vydala už jedenáct studiových desek.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletá vokalistka se narodila v lednu roku 1970 v Belgii. Ve své tvorbě spojuje pop, folk, dance, rock i šanson, čímž si získala značnou popularitu. Ostatně o oba její pražské koncerty byl značný zájem a ten páteční byl přidán poté, kdy byl první už vyprodaný a fanoušci zpěvačky měli o vstupenky stále zájem.

Lara Fabian bývá často přirovnávána k Céline Dionové. „Myslím, že je kompliment být přirovnávána k tak fantastické zpěvačce, jako je právě Céline Dionová. Mými láskami ovšem jsou především Barbra Streisandová, Freddie Mercury a Maria Callasová. Neřeknu vám ale proč. Lásku nemůžete vysvětlit. Všichni mě například hluboce dojímají,“ řekla zpěvačka Právu.

V diskografii Lary Fabian je jedenáct studiových alb, čtyři koncertní alba a dvaapadesát singlů. Je rovněž držitelkou několika prestižních hudebních cen. Pražské koncerty začínají ve 20 hodin. Vstupenky na pátek budou v prodeji ještě před koncertem.

Reklama

Výběr článků

Načítám