Hlavní obsah

Filmové premiéry: Sex Tape a Želvy Ninja

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden mají premiéru pouze dva filmy. Sex Tape o tom, jak se může vymknout snaha o oživení manželského sexu a staré dobré Želvy Ninja.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 34. týden

Článek

Sex Tape

Upoutávka na film Sex tapeVideo: Falcon

Jay a Annie jsou deset let manželé, a jejich láska by potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá…

Sex Tape, USA 2014, komedie, 95 min., režie: Jake Kasdan, hrají: Cameron Diazová, Jason Segel, Rob Croddry, Ellie Kemperová a další.

Želvy Ninja

Upoutávka na film Želvy NinjaVideo: CinemArt

Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael pod vedením akčního režiséra Jonathana Liebesmana míří vstříc i dospělejšímu publiku. Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho strach a všehoschopný Trhač, jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizace vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři obojživelníci s mimořádnými schopnostmi.

Želvy Ninja, USA 2014, akční, 101 min., režie: Jonathan Liebesman, hrají: Megan Foxová, Will Arnett, William Fichtner, Whoopi Goldbergová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám