Hlavní obsah

Festival Natruc přivítá Chinaski, Mandrage i Wohnout

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupiny Chinaski, Mandrage a Wohnout budou hlavními lákadly programu sedmnáctého ročníku hudební přehlídky Natruc. Uskuteční se v sobotu 2. srpna na Kmochově ostrově v Kolíně a na třech pódiích se představí přes třicet účinkujících.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Na Natrucu vystoupí i skupina Chinaski.

Článek

Pořadatelé divákům připravili nejenom koncerty etablovaných skupin, k nimž rozhodně patří také Imodium, Vladimír Mišík a Etc., Sto zvířat či Rybičky 48. Především v tzv. natruc šapitó se také představí kapely, které mají budoucnost před sebou a mohly by na sebe upozornit v příštích letech. Zajímavá je i silná účast zástupců slovenské hudební scény, ať už jde o Konflikt, Zoči voči nebo Hranu.

„Děláme festival pro lidi a každý rok plníme jejich přání. Proto se k nám každoročně vracejí a váží cestu z celé republiky,“ vysvětluje pořadatel akce Martin Řehoř. „Nesnažíme se nahnat do areálu co největší množství lidí. Naším cílem je připravit festival, který má duši a na kterém se návštěvníci cítí dobře.“

„V Kolíně i na festivalu Natruc budu vystupovat poprvé a každé poprvé je uloženo navždy v paměti,“ tvrdí písničkář Voxel, kterého pořadatelé letos na Natruc také pozvali.

„Nejvíce se těším na vyhlášený areál, ve kterém bude festival probíhat. Slyšel jsem na něj samé pozitivní ohlasy.“

Dárky divákům

Pořadatelé se letos rozhodli odměnit ty, kteří na facebookovou stránku festivalu nebo na e-mail soutez@natruc.eu zašlou své fotky nebo napsaný příběh z minulých ročníků. Ti nejlepší obdrží 2 VIP vstupenky na festival zdarma. Dva soutěžící s největším počtem tzv. laiků získají možnost setkat se letos se svým oblíbeným interpretem.

Návštěvníci festivalu také mohou nazpívat písničku své oblíbené kapely z Natrucu, nahrát ji na Youtube a odkaz poslat na e-mail či facebookovou stránku. Mohou tak soutěžit o možnost zazpívat si na festivalu uvedenou píseň s kapelou naživo. Zvítězí ten, kdo zaznamená největší ohlas fanoušků.

Do 15. července je možné zakoupit zlevněné vstupenky za 310 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám