Hlavní obsah

Skupina Doctor Victor hraje v nové sestavě

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doctor Victor, jedna z nejzajímavějších současných českých klubových skupin, změnila složení. Z původní sestavy zůstal jen zpěvák a kytarista Vojta Bureš. Jeho spoluhráči, baskytarista Martin Ševčík a bubeník Tomáš Formánek, z kapely odešli.

Foto: archív kapely

Původní sestava skupiny Doctor Victor, ze které zůstal jen Vojta Bureš (uprostřed).

Článek

Původní trojice odehrála poslední společné koncerty minulou sobotu v Broumově a Velkých Němčicích. O den později se na fanouškovském facebookovém profilu objevil vzkaz Tomáše Formánka, v němž stojí: „Dnešním dnem ukončuji působení v kapele Doctor Victor. Důvodem jsou neshody v kapele. Nové sestavě přeju hodně štěstí a hlavně pevné nervy. Děkuju všem za podporu.“

Ve čtvrtek se pak na oficiálním Facebooku kapely objevila fotografie nové sestavy skupiny a také jména nových členů. Jsou jimi baskytarista Jiří Marek a bubenice a zpěvačka Veronika Lukešová. Kapela pokračuje plynule dál.

Doctor Victor je kapela, která vznikla v roce 2012. Letos v únoru získala druhé místo na celosvětové soutěži The Global Battle of the Bands (GBOB) v Thajsku.

Reklama

Výběr článků

Načítám