Hlavní obsah

Nová DVD: Klub poslední naděje, Velký Gatsby, Vlk z Wall Street a Já, Frankenstein

Právo, Věra Míšková

Oscara za nejlepší herecké výkony v hlavní i vedlejší roli dostali Matthew McConaughey a Jared Leto za film Klub poslední naděje. Podle nadčasové literární klasiky F. Scotta Fitzgeralda Velký Gatsby vznikl stejnojmenný film s Leonardem DiCapriem v titulní roli. A ještě jednou DiCaprio - jako Vlk z Wall Street. A vychází i akční fantasy horor Já, Frankenstein.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 21. týden

Článek

Klub poslední naděje

Nová DVD

Elektrikář, příležitostný jezdec rodea a heterosexuál Ron Woodroof se ke své hrůze i překvapení dozvídá, že má AIDS a že mu nezbývá více než 30 dnů života. Píše se totiž teprve rok 1985 a lékaři si s novou nemocí nevědí rady. Ale Ron to nevzdává, hledá cestu jak přežít a pouští se do neuvěřitelného a nápaditého boje s celým světem. Jeho šancí se stane mezinárodní černý trh s neschválenými léky i neoficiálními léčebnými postupy.

Klub poslední naděje, USA, 2013, drama, 111 min., režie: Jean-Marc Vallée, hrají: Matthew McConaughey, Jennifer Garnerová, Jared Leto, Denis O’Hare, Steve Zahn a další.

Velký Gatsby

Nová DVD

Píše se rok 1922 a do New Yorku přijíždí v honbě za svým „americkým snem“ rádoby spisovatel Nick Carraway. Usadí se v sousedství záhadného milionáře Jaye Gatsbyho, jehož vila hostí nekonečné večírky. Kolem Gatsbyho krouží také Nickova krásná sestřenice Daisy a její urozený manžel Tom Buchanan. Nick se stává svědkem tragédie nenaplněné lásky a nezdolné touhy.

Velký Gatsby, Austrálie/ USA 2013, dobové drama, 137 min., režie: Baz Luhrmann, Hrají: Leonardo DiCaprio, Carey Mulliganová, Tobey Maguire, Joel Edgerton a další.

Vlk z Wall Street

Nová DVD

Martin Scorsese natočil podle skutečného příběhu newyorského burzovního makléře Jordana Belforta  životopisné drama, na jehož začátku je americký sen, na konci neukojitelná chamtivost. Po poctivých začátcích spojených s obchodováním bezvýznamných akcií se Belfort stává všeho schopným vlkem finančního světa.

Vlk z Wall Street, USA 2013, drama, režie: Martin Scorsese, hrají: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Kyle Chandler, Matthew McConaughey, Jean Dujardin a další.

Já, Frankenstein

Nová DVD

Adam, bytost vytvořená doktorem Frankensteinem, chodí i dvě stě let po svém šokujícím zrození po tomto světě. Když se náhle octne přímo uprostřed války o osud lidskosti, zjišťuje, že drží v rukou klíč, který má moc vyhladit celé lidstvo. Nesmiřitelným protivníkem mu je Naberius, vůdce armády mrtvých.

Já, Frankenstein, Austrálie/ USA 2014, akční/ fantasy/ horor, 88 min., režie: Stuart Beattie, hrají: Aaron Eckhart, Yvonne Strahovski, Deniz Akdeniz, Bill Nighy, Jai Courtney a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám