Hlavní obsah

Filmové premiéry: Amazing Spider-Man 2, Nekonečná láska a Láska, soudruhu

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden se do kin vrací Amazing Spider-Man 2, pro ty, kteří prožívají první velkou zamilovanost, je americká Nekonečná láska a Miroslav Etzler hraje ve finsko-českém filmu Láska, soudruhu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 17. týden

Článek

Amazing Spider-Man 2

Upoutávka na film Amazing Spiderman 2Video: Falcon

Nová dobrodružství zažívá Peter Parker, někdy obyčejný mladík, jindy hrdina Spider-Man, který je schopen ochránit Newyorčany před padouchy, kteří je ohrožují. Peter musí tentokrát čelit nepříteli, který je silnější než on sám.

Amazing Spider-Man 2, USA 2014, akční, 142 min., režie: Marc Webb, hrají: Andrew Garfield, Emma Stone, Felicity Jonesová, Jamie Foxx a další.

Nekonečná láska

Upoutávka na film Nekonečná láskaVideo: CinemArt

Oběma jim je sedmnáct let a právě opustili střední školu. Jade je krásná blondýna z bohaté rodiny, její otec, špičkový kardiochirurg, jí naplánoval studium medicíny, David je obyčejný kluk, který pomáhá otci v rodinné autodílně. Jiskra velké lásky mezi nimi přeskočí hned, jak se setkají, ale musí čelit protivenství Jadeina otce.

Nekonečná láska, USA 2014, romantický, 104 min., režie: Shana Festeová, hrají: Alex Pettyfer, Gabriella Wildeová, Bruce Greenwood a další.

Láska, soudruhu

Upoutávka na film Láska, soudruhuVideo: Bontonfilm

Na pozadí studené války se odehrává příběh finské modistky a její dávné lásky z Prahy. Jan je český hudebník, který přijel do Helsinek zahrát na Mezinárodním festivalu mládeže a studentstva. Elsa, která dvacet let myslela, že je mrtvý, si zpočátku drží odstup od něj, ale hlavně od celého festivalu, který považuje za propagandistickou akci. Jan je však vytrvalý…

Láska, soudruhu, Finsko/ ČR/  Norsko 2013, romantická komedie, 105 min., režie: Taru Makelä, hrají: Kati Outinenová, Miroslav Etzler, Laura Birnová, Kryštof Hádek a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám