Hlavní obsah

Klus, Chinaski či Divokej Bill na Okoři

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už čtrnáctý ročník Open Air Festivalu na hradě Okoř nedaleko Prahy proběhne 16. srpna. Účast zatím potvrdili Tomáš Klus, Chinaski nebo Divokej Bill.

Foto: PRÁVO – Jan Handrejch

Tomáš Klus

Článek

Populární písničkář Tomáš Klus v podhradí představí horkou novinku Proměnamě, která se v těchto dnech vyhoupla na první místo v žebříčku prodeje fyzických nosičů. Extrémně dobře se prodávalo i jeho předchozí album Racek (IFPI uvádí celkově přes 60 000 kusů), což je v českých poměrech unikátní úkaz.

Z dalších interpretů se v sobotu od 14.00 pod Okoří předvedou Chinaski, Divokej Bill, MIG 21 a Anna K. Program se ale ještě rozšíří, další jména slibují pořadatelé během dubna.

Předprodej vstupenek bude zahájen 1. června v síti Ticketportal. Na místo bude zajištěna kyvadlová autobusová doprava z Prahy (Dejvická) a z Kladna. Parkování v obci Okoř cca 200 metrů od areálu je možné, vjezd do areálu nikoliv. Děti do 12 let mají s rodiči vstup zdarma. Všechny podrobnosti najdete na festivalokor.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám