Hlavní obsah

Skyline zveřejnili nový videoklip

Právo, Jaroslav Špulák

Pražská kapela Skyline zveřejnila dnes na službě Mixer.cz svůj čtvrtý videoklip z loňského alba Fairytapes. Tentokrát se rozhodla natočit příběh k pohádkové písni Fairytale Teller.

Foto: archív kapely

Skyline nahráli svůj čtvrtý klip z nového alba.

Článek

Skyline klip točili na zámku ve Lnářích a hlavním důvodem byl kontrast, jejž elektronická hudba zasazená do historického prostředí vyvolává. Připravit v komnatách zámku zázemí pro plnohodnotnou koncertní show však nebylo nic jednoduchého, což potvrzuje i sama kapela.

„Hlavně jsme museli dávat pozor, aby se nic nerozbilo nebo nepoškrábalo, jinak bychom se ve vteřině ocitli mimo hranice našeho rozpočtu. Zámek ve Lnářích je super místo, důležitá byla i přítomnost místního ducha, který si v klipu také zahrál,“ tvrdí muzikanti.

Natáčení probíhalo celý den, a protože byl únor a na zámku bylo jen kolem nuly stupňů, bylo nasazení kapely vysoké. „Museli jsme se zahřát, a tak jsme řádili jako na opravdovém koncertě,“ vzpomínají Skyline.

Režie klipu se ujal Radek Karko, jenž se Skyline spolupracoval i na předchozích klipech Staying Alive a Smudge Your Make Up.

Nový videoklip můžete zhlédnout zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám