Hlavní obsah

Nabídne nový projekt filmy oficiálně zdarma? Jen částečně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Hollywood Classic Entertainment představila ve čtvrtek projekt Ivio.cz, který nabízí legálně přehrávání filmů. Služba je částečně zdarma.

Foto: Ivio

Ivio aktuálně láká třeba na film Lovelace.

Článek

Část filmů je úplně zdarma, ale objeví se v nich reklama. V této skupině najdete méně amerických filmů kategorie A, navíc jde o starší tituly.

„Zhruba je tam 1000 filmů a seriálů, z toho asi 70 % zdarma,“ sdělil Novinkám šéf Hollywood Classic Entertainment Martin Paleček, který dodal, že databáze se neustále rozrůstá.

Pokud se divák rozhodne pro prémiový účet, zbaví se reklamy a bude mít filmy v HD, ale zaplatí 39 korun za den, 99 za týden, 189 za měsíc a 1999 za rok. Žhavé novinky budou k dispozici za jednorázovou platbu 49 korun v nižší a 69 korun ve vysoké kvalitě. Ivio.cz bude fungovat na stolních počítačích i mobilních zařízeních a v budoucnu nabídne výběr mezi českým a originálním zněním.

„Chceme s tím jít i do zahraničí, nejblíže je Slovensko. Do zahraničí můžete jít i dál, ale musíte si koupit práva, takže uvidíme,“ dodal Paleček.

Reklama

Výběr článků

Načítám