Hlavní obsah

Ostrava zažije taneční party se světoznámým Arminem

Právo, Aleš Honus

Nizozemský DJ a producent Armin van Buuren, který je považován za jednoho z nejvýznamnějších protagonistů stylu trance, zavítá se svojí velkolepou taneční show Armin Only Intense do České republiky.

Foto: Profimedia.cz

Armin Van Buuren

Článek

Exkluzivní vystoupení jedné z komerčně nejúspěšnějších hvězd taneční hudby se bude konat 31. října v ostravské ČEZ Aréně. „Půjde o jediné uvedení konceptu Armin Only na území České republiky, Slovenska a Polska v roce 2014,“ informoval zástupce pořadatelů Miroslav Beinhauer.

Show Armin Only Intensese se tak po Melbourne, Los Angeles nebo Mexico City přesune do srdce Evropy. „Aktuální podoba tour s podtitulem Intense je plně podřízena stejnojmennému studiovému albu, které vyšlo minulý rok,“ sdělil Beinhauer.

„Armin van Buuren vybrousil po devíti letech Armin Only do naprosto dokonalé souhry světel, pyrotechnických efektů, tanečníků, vokalistů, akrobatů a živých hudebních vystoupení. Ojedinělý hudební příběh v podobě extravagantní halové party, za kterou stojí profesionální tým umělců, choreografů a muzikantů s Arminem van Buurenem v čele, je nejlepším návratem tohoto velikána do ČR po dlouhých třech letech,“ dodal Beinhauer.

Reklama

Výběr článků

Načítám