Hlavní obsah

Nová DVD: Gladiátoři, Riddick a Hlas

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve starověkém Římě se odehrává příběh animovaného filmu Gladiátoři. Vin Diesel hraje titulní roli ve sci-fi thrilleru Riddick. Dcera a otec jako dabingoví konkurenti se utkají v komedii Hlas.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 3. týden

Článek

Gladiátoři

Nová DVD

Mladý Timo je sirotek, který přežil katastrofální sopečnou erupci v Pompejích a kterého si adoptoval generál Chirone. Timo je vychováván v nejslavnější římské gladiátorské akademii. Je to začátek nové legendy? Legendy neohroženého hrdiny? Ne tak docela! Timo totiž raději tráví čas s kamarády a gladiátorským tréninkům se snaží za každou cenu vyhýbat. Vše se ale změní, když pozná krásnou Lucillu.

Gladiátoři, Itálie 2013, animovaný, 90 min., režie: Iginio Straffi.

Riddick

Nová DVD

Zrazen a ponechán napospas kruté smrti na pusté planetě, se Riddick  vrhá do boje s krvelačnými predátory a stává se silnějším a nebezpečnějším než kdykoliv předtím. Z nájemných zabijáků, kteří ho pronásledují napříč galaxiemi, prahnoucích po jeho hlavě, udělá pouhé pěšáky na šachovnici jeho pomsty.

Riddick, USA 2013, akční sci-fi thriller, 119 min., režie: David Twohy, hrají: Vin Diesel, Katee Sackhoff, Karl Urban, Dave Bautista, Nolan Gerard Funk a další.

Hlas

Nová DVD

Zábavné i dojemná komedii o hlasové trenérce, jež se snaží uspět v nemilosrdném prostředí dabingových herců a kterou čeká přímý souboj s nekorunovaným králem v oblasti namlouvání filmových trailerů, jímž je její vlastní otec.

Hlas, USA 2013, komedie, 89 min., režie: Lake Bell, hrají: Lake Bellová, Rob Corddry, Alexandra Holdenová, Jason O'Mara, Cameron Diazová a další.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám