Hlavní obsah

Nová DVD: Jasmíniny slzy, Millerovi na tripu, Elysium a Univerzita pro příšerky

Právo, Věra Míšková

Vychází film Woodyho Allena Jasmíniny slzy, za který dostala Cate Blanchettová v neděli v noci Zlatý glóbus. Falešná rodina v obchodu s drogami, to je komedie Millerovi na tripu. Matt Damon hraje hlavní roli ve sci-fi Elysium. Animovaná monstra se vracejí v Univerzitě pro příšerky.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 2. týden

Článek

Jasmíniny slzy

Nová DVD

Elegantní a dobře situované Jasmine se náhle všechno v životě zhroutilo, včetně manželství s bohatým obchodníkem Halem. Nezbývá jí nic jiného, než se přestěhovat do skromného bytu své sestry Ginger v San Franciscu a od nuly začít budovat život nový.

Jasmíniny slzy, USA 2013, drama, 98 min., režie: Woody Allen, hrají: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkinsová, Bobby Cannavale a další.

Millerovi na tripu

Nová DVD

Okolnosti, s nimiž nelze diskutovat, přinutí bezvýznamného dealera marihuany Davida stát se pašerákem drog. Vymyslí proto plán: přesvědčí striptérku Rose, břídila Kennyho a drsnou puberťačku Casey ze sousedství, aby s ním předstírali typickou rodinku v obytném voze, kterou žádný policajt ani celník určitě nezastaví...

Millerovi na tripu, USA 2013, komedie, 110 min., režie: Rawson Marshall Thurber, hrají: Jennifer Anistonová, Jason Sudeikis, Will Poulter, Emma Robertsová, Ed Helms, Nick Offerman a další.

Elysium

Nová DVD

V roce 2154 existují dva druhy lidí. Ti velmi bohatí žijí na nedotčené umělé kosmické stanici s názvem Elysium a zbytek populace živoří na přelidněné zničené Zemi. Ministryně obrany Delacourt (Jodie Foster) udělá cokoli, aby pro obyvatele Elysia zachovala jejich luxusní životní styl, ale ani to nezastaví lidi na Zemi ve snaze získat své místo na Elysiu. Rovnost mezi dva polarizované světy by mohla přinést nebezpečná operace, do které se pouští Max

Elysium, USA 2013, akční sci-fi, 105 min., režie: Neill Blomkamp, hrají: Matt Damon, Jodie Fosterová, William Fichtner, Alice Braga, Diego Luna a další.

Univerzita pro příšerky

Nová DVD

Už jako maličké mostrum snil Mike Wazowski o tom, že se stane úspěšnou příšerkou a dobře věděl, že nejlepší příšerky vycházejí z Univerzity pro příšerky. Jenže během prvního semestru na Univerzitě se Mikův plán hatí, protože se seznámí s Jamesem P. Sullivanem zvaným „Sulley“ s přirozeným strašícím talentem. Nespoutaná soutěživost těchto dvou postrachů univerzity se postará o to, že jsou málem vyloučeni z elitního strašícího programu.

Univerzita pro příšerky, USA 2013, animovaná komedie, 99 min., režie: Dan Scanlon, v českém znění: Tomáš Trapl, Jiří Hromada, Jaroslav Kaňkovský, David Suchařípa, Saša Rašilov a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám