Hlavní obsah

Nová DVD: Machři 2, One Direction: This is Us a Percy Jackson - Moře nestvůr

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokračování bláznivých kousků partičky kamarádů, to jsou Machři 2. Detailní pohled na turné celosvětové hudební senzace poslední doby má všeříkající název One Direction: This is Us neboli One Direction: To jsme my. A pokračování se dočkal i Percy Jackson v díle nazvaném moře nestvůr.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 51. týden

Článek

Machři 2

Nová DVD

Poté, co se Lenny se svou rodinou přestěhoval zpátky do svého rodného města, aby byl ve společnosti svých kamarádů a jejich dětí, zjišťuje, že pokud se v jeho blízkosti vyskytují bývalí školní rváči, noví rváči, blázniví řidiči autobusů, policajti na lyžích a 400 lidí v kostýmech, kteří jsou schopni mu vtrhnout bez ohlášení na večírek, je úplně jedno, kde bydlí, šílenství si ho vždycky nějak najde.

Machři 2, USA 2013, komedie, 97 min., režie: Dennis Dugan, hrají: Adam Sandler, Salma Hayek, Maya Rudolph, Chris Rock, Kevin James, Maria Bello a další.

One Direction: This is Us

Nová DVD

Film, nabitý strhujícími záběry z koncertních pódií, vypráví podivuhodný příběh Nialla, Zayna, Liama, Harryho a Louise, jejichž raketový vzestup začal v jejich obyčejném rodném městě, pokračoval účastí v soutěži X-Factor a vyvrcholil koncertem ve slavné londýnské O2 aréně.

One Direction: This is Us, 2013, dokumentární/hudební, 89 min., režie: Morgan Spurlock, účinkují: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson a další.

Percy Jackson – Moře nestvůr

Nová DVD

Teenager Percy Jackson, syn řeckého boha Poseidona, chce dokázat, že není pouhý „zázrak na jedno použití”. Proto se vydává se svými přáteli – polobohy na velkolepou výpravu do zrádného Moře nestvůr, kde se musí utkat s hrůzostrašnými příšerami, armádou oživlých mrtvol i se samotným ztělesněním zla. Čas, který Percymu zbývá na to, aby získal bájné Zlaté rouno se schopností zachránit svět, se neúprosně krátí a životy všech jsou v jeho rukou!

Percy Jackson – Moře nestvůr, USA 2013, fantasy/rodinný, 102 min., režie: Thor Freudenthal, hrají: Logan Lerman, Sean Bean, Alexandra Daddario, Jake Abel, Brandon T. Jackson, Stanley Tucci a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám